My first GP2 Project

Here you can present your WIP or new cars and/or stuff you made for GP2
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

yes, need some time to make a copy of my GP2 ;) then I will convert them :D
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

DEHUMANIZER95 wrote:yes, need some time to make a copy of my GP2 ;) then I will convert them :D
By the way what you think about my site :?: Its unfinished yet but I try to make him good what is your opinion :-k
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

your Site is great but I think that your site is much better than you write your texts in english ;) sorry, but I don't speak bulgarian ;)
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

DEHUMANIZER95 wrote:your Site is great but I think that your site is much better than you write your texts in english ;) sorry, but I don't speak bulgarian ;)
I know thats why I had written to use Google translator :wink: For the moment only Im trying to translate all the site :)
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

okay :D
Image
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

I have a problem with your Files: Everytime when I want to convert them into the game I get a error Message that it must be a 640x480 Image with 256 Colors, but then I try to convert them into a 256 Picture the Quality gets very bad :-( Have you got any solutions? Why not post a already Modded exe or simliar with the picture files on your page? :)
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

DEHUMANIZER95 wrote:I have a problem with your Files: Everytime when I want to convert them into the game I get a error Message that it must be a 640x480 Image with 256 Colors, but then I try to convert them into a 256 Picture the Quality gets very bad :-( Have you got any solutions? Why not post a already Modded exe or simliar with the picture files on your page? :)
My files are already converted :!: You just need WinHipicPro to put them ingame :!: They're already with 640X480 resolution and 233 colors :-k

Very strange-In download page I have two files one is only for circuits :!: The other is for the menus.
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

maybe the upload on your site and the download maked them so strange?

look here
Attachments
The Error
The Error
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

DEHUMANIZER95 wrote:maybe the upload on your site and the download maked them so strange?

look here
Maybe you are right but I cant upload them here :( Maybe Megaupload :?:
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

or I think I got the problem: Look at the last sentence of the Error message, on my pc it says that this is 640x480 and 256 Colores but this isn't the problem.... The problem is the RLE-converted Bitmap!
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

DEHUMANIZER95 wrote:or I think I got the problem: Look at the last sentence of the Error message, on my pc it says that this is 640x480 and 256 Colores but this isn't the problem.... The problem is the RLE-converted Bitmap!
yes this is the problem Im blind :lol: But I dont know how to solve it :-k I havent got this problem :|
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

hmm bad :( I must wait with the Video.... anyone got a solution for it?
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

Good morning have you solved the problem :?: By the way what Windows you use :?: For this I use Windows XP SP3 :)
User avatar
DEHUMANIZER95
GP2 Racer
Posts: 360
Joined: 27.03.2010, 18:21
Contact:

Re: My first GP2 Project

Post by DEHUMANIZER95 »

no I still have the Problem..

I use XP too with SP3 on this Picture I have it in a Vista Inspirant theme...
Image
User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: My first GP2 Project

Post by RacerBG »

DEHUMANIZER95 wrote:no I still have the Problem..

I use XP too with SP3 on this Picture I have it in a Vista Inspirant theme...
I dont know how to solve this man :( Ask AAS
Post Reply