Play GP2 on Windows 10

Here you can post questions about GP2, your favourite GP2 things and errorreports/problems!
Post Reply
chadhughes
GP2 Newbie
Posts: 1
Joined: 22.07.2022, 03:42

Play GP2 on Windows 10

Post by chadhughes »

Hello!

I saw Ted Meat tutorial to play GP2 on Windows 10 but my DOS box always says "divide by zero" everytime i try to start the game, i want some help to try to fix it.

Thanks in advance!!!
roland ratzenberger
GP2 Racer
Posts: 346
Joined: 18.03.2010, 23:51

Re: Play GP2 on Windows 10

Post by roland ratzenberger »

Which dos box version you use.. try to use dos box exe instead of dos svn daum... The divide by zero happens immediately after you start the game ??
User avatar
samsepi0l
GP2 Gamer
Posts: 231
Joined: 01.03.2019, 01:39

Re: Play GP2 on Windows 10

Post by samsepi0l »

I think you mean dosbox ECE (not exe)
roland ratzenberger
GP2 Racer
Posts: 346
Joined: 18.03.2010, 23:51

Re: Play GP2 on Windows 10

Post by roland ratzenberger »

Yes mate.. stupid phone autocorrect
Post Reply