GP2 track 'Jyllandsringen'

Here you can post questions about GP2, your favourite GP2 things and errorreports/problems!
Post Reply
gp2hbsl
GP2 Starter
Posts: 51
Joined: 26.04.2009, 10:46

GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by gp2hbsl »

Hi guys,

I'm in search of the only danish GP2 circuit available called 'Jyllandsringen'...

I had it installed years back, but no it is forgotten in the past. Perhaps you still have it on your HD if you search for it, please... :D

It's a very simple Beta track version with (as I remember) a bad cc driving line and simple scenery, but anyway I would like to receive a copy if you could find the track...

Thank you very very much in advance...

Kind regards
:)

User avatar
AAS
GP2 Star
Posts: 1069
Joined: 08.09.2006, 17:19
Contact:

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by AAS »

simple Beta track version with a bad cc driving line and simple scenery!
Leonardi Style :D

http://www.sergioleonardi.com/gp2/TRACKS.html

gp2hbsl
GP2 Starter
Posts: 51
Joined: 26.04.2009, 10:46

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by gp2hbsl »

AAS wrote:simple Beta track version with a bad cc driving line and simple scenery!
Leonardi Style :D

http://www.sergioleonardi.com/gp2/TRACKS.html

Hi AAS,

Thank you very much for the track, just what I requested...

Looking forward to testing the track and see if I remembered it correctly.. :)

Thanks again :)

Just tested the track and it has far more details and scenery than I remembered, thats fine :)

User avatar
MaxX
GP2 Pro
Posts: 913
Joined: 28.02.2007, 11:41
Location: Salzburg, Austria

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by MaxX »

Is there any GP2 related question, which AAS is unable to answer? ;)

User avatar
RacerBG
GP2 Pro
Posts: 999
Joined: 09.08.2010, 17:57
Location: Bulgaria

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by RacerBG »

MäxX wrote:Is there any GP2 related question, which AAS is unable to answer? ;)
This words isnt exist for AAS he is the best

gp2hbsl
GP2 Starter
Posts: 51
Joined: 26.04.2009, 10:46

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by gp2hbsl »

MäxX wrote:Is there any GP2 related question, which AAS is unable to answer? ;)

It seems that the .dat file can't be opened in GP2 Track Editor... Would anyone know how to solve this little problem....??
When trying to convert the track to GP3 the GP3 TE freeze.... What can be done...?? Please :)

User avatar
AAS
GP2 Star
Posts: 1069
Joined: 08.09.2006, 17:19
Contact:

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by AAS »

Open the .dat in trackeditor183
save the dat with trackeditor183

Now it should work with TE 191.

gp2hbsl
GP2 Starter
Posts: 51
Joined: 26.04.2009, 10:46

Re: GP2 track 'Jyllandsringen'

Post by gp2hbsl »

AAS wrote:Open the .dat in trackeditor183
save the dat with trackeditor183

Now it should work with TE 191.

Once again thanks for helping out. I know you also have assisted Drafi in this matter :) Thanks :)

Post Reply