F1 Career

Here you can post questions about GP2, your favourite GP2 things and errorreports/problems!
Post Reply
User avatar
Manselltash
GP2 Newbie
Posts: 10
Joined: 22.05.2022, 11:32

F1 Career

Post by Manselltash »

Hi all great to be here and really enjoying GP2 at present.

I've decided to do my own write up and format for my fictitious career driver in GP2 with a 15 year career.
But in the utilities is the F1 Career app I'd love to try and use.
Unfortunately it will not work on my Windows 10 64bit pc as I think the app is 32bit coded.

Therefore as anybody got a solution to this?

Thanks
User avatar
rremedio
GP2 Legend
Posts: 1549
Joined: 14.01.2007, 15:05

Re: F1 Career

Post by rremedio »

32bit programs usually work on 64bits systems. The problem is probably the same as with GP2Edit that has a 16bit installer so the software itself runs on 64bits since it is a 32bits program, but you can't install it because the installer is 16bits. The workaround was to make a zip package with the installed version on a 32bits system and share it so 64bits users could try it without installation. Maybe someone with a 32bits system can do that (not sure if it would work but I think it is the best shot).
"The Fox provides for himself. but God provides for the Lion"
Image
Early 90s F1 forever!
User avatar
Manselltash
GP2 Newbie
Posts: 10
Joined: 22.05.2022, 11:32

Re: F1 Career

Post by Manselltash »

Hi rremedio
Thank you for your info on this. I really appreciate this.
Yes you are right I should have and meant to say 16bit not 32bit. My mistake.
I have numerous old laptops and I know one is still on 32bit Vista.
I'll try install and run on that and make a zip package.

If it works should I post the updated F1 career app back here for others?

Chow and thanks once more.
User avatar
rremedio
GP2 Legend
Posts: 1549
Joined: 14.01.2007, 15:05

Re: F1 Career

Post by rremedio »

Manselltash wrote:
24.05.2022, 18:14
Hi rremedio
Thank you for your info on this. I really appreciate this.
Yes you are right I should have and meant to say 16bit not 32bit. My mistake.
I have numerous old laptops and I know one is still on 32bit Vista.
I'll try install and run on that and make a zip package.

If it works should I post the updated F1 career app back here for others?

Chow and thanks once more.
Sure you can!
"The Fox provides for himself. but God provides for the Lion"
Image
Early 90s F1 forever!
User avatar
Manselltash
GP2 Newbie
Posts: 10
Joined: 22.05.2022, 11:32

Re: F1 Career

Post by Manselltash »

On my list to do. Try my best to experiment when I have time to do so. Hopefully soon.
Thanks
Post Reply